Ben jij klaar voor MyNight?

Een platform voor elk bedrijf dat gelooft in de waarde van zijn klanten.

Klantloyaliteit
Analyse
Promotie
Naamsbekendheid

 

 

 KLANTLOYALITEIT

Nieuwe klanten zijn belangrijk, maar de loyale klanten zijn het allerbelangrijkst in onze ogen. Wij vinden dat deze klanten te weinig worden erkend en beloond voor hun trouwheid. Hierin is de klant het met ons eens, 75% van de klanten voelt zich niet gewaardeerd door een uitgaansgelegenheid of drankmerk. Verontrustend, dat de verschillende onderzoeken aantonen dat deze klanten 80% van een bestaande business betekenen. Behoudt klanten en verhoog hun bestedingen via de applicatie. Maak gebruik van het loyaliteitsprogramma voor een of meerdere locaties om klanten te belonen voor het voortbestaan van jouw business. Vergeet niet, jouw loyale klant is de beste promotor voor nieuwe klanten!

 

 

 ANALYSE

Het platform van MyNight biedt een uitgebreide analyse optie. Deze analyses worden gemaakt aan de hand van verschillende soorten data die binnenkomen. Doelgroepbepaling, patronen en verschillende trends worden herkend door MyNight en zo opgezet dat er direct op ingespeeld kan worden. De digitale wereld groeit, data wordt met de dag belangrijker. Onderzoek vanuit verschillende partijen (Rabobank, cijfers en trends) toont aan dat non-data companies over 15 jaar geen deelname meer tonen aan de horecabranche.

 

 

PROMOTIE

De digitalisering is in volle gang, MyNight springt hierop in door bedrijven de mogelijkheid te geven hun merk, gelegenheid, feest of product te promoten via de MyNight applicatie. Uitgaansgelegenheden kunnen opkomende feesten specifiek promoten onder de de doelgroep die zij willen aanspreken. Meer mensen trekken op een rustige locatie? Creëer unieke deals waarmee consumenten de verschillende nieuwe, bestaande of gerenoveerde drankjes of feesten leren kennen. Ook hier staat de loyaliteit centraal, samen wordt gekeken hoe promotie kan leiden tot het aantrekken van loyale klanten. 

 

 

NAAMSBEKENDHEID

Vergroot de naamsbekendheid van de horeca locaties onder de duizenden gebruikers van MyNight. Speel door middel van promotie en belenende gegevens slim in op deze doelgroep en bereik grotere naamsbekendheid. Geef uw feest een unieke swing en breng hem onder de ogen van verschillende mensen. Nieuw drankje op de markt? Wat is er belangrijker dan dat geheel uitgaand Rotterdam het drankje leert kennen en uw smaaksensatie het drankje van de nacht wordt. 

 

MyNight

Het leren kennen van de consument wordt met de dag belangrijker. Slimme technologie veranderd de wereld in snelvaart. De consument wordt meer kritisch met het moment en hecht waarde aan waardering. Met MyNight leert u de consument op verschillende manieren kennen. Het uitgaans-platform zorgt voor een groot en specifiek bereik binnen de grote groep consumenten. Loyaliteit aan uitgaansgelegenheden en drankmerken vinden wij hierin erg belangrijk.

Het creëren van deals waarmee consumenten nieuwe, bestaande of gerenoveerde drankjes ontdekken zorgen voor unieke kansen voor u en de consument. De consumenten die bekend zijn met een uitgaansgelenheid of merk kunnen extra waardering krijgen voor de loyaliteit die zij tonen.

MERK

Leer de consument kennen en breng jouw producten onder de aandacht

De consument is een belangrijke schakel binnen de organisatie. Met MyNight krijgt u de kans om deze consumenten op een unieke manier aan te spreken. Met de applicatie kunt u gerichte marketing campagnes inzetten om de klanten aan te spreken die zich aangetrokken voelen tot uw merk. Creëer unieke deals om klanten uw nieuwe, bestaande of gerenoveerde drankje te laten ervaren. Of toch liever alleen focussen op uw loyale klant? Dat kan natuurlijk ook, wij houden precies voor u bij wie de grootste klanten zijn, zodat u deze personen kunt belonen voor de trouwheid aan uw merk. 

GELEGENHEID

Leer de gast kennen en maak de gast een loyale gast

De consument wordt steeds slimmer, de informatie op internet word toegankelijker wat ervoor zorgt dat elk contact moment goed moet zijn. Met de MyNight applicatie speelt u als horeca gelegenheid slim in op deze veranderende wereld. De loyale klant word belangrijker, keuzes aan de hand van data worden betrouwbaarder en zorgen voor een stijgende omzet. Met de MyNight applicatie krijgt u de kans om deze consument op een unieke manier aan te spreken. 

 

Wilt u meer informatie en/of prijzen weten?

Tijd vrij om het team te ontmoeten?

Meer informatie ontvangen?

Interesse?

Velden met een * zijn verplicht