Warbyfest Rotterdam Eurotrash

Feest van de week #59: Warbyfest

Geplaatst op Geplaatst in Feest van de week

Aankomend weekend is het ‘Feest van de Week’ een feestje wat jullie niet zijn gewend. In Eurotrash United gaat er een geweldig feestje plaats vinden. Eurotrash United wat zit onder het treinspoor bij Centraal Station, om precies te zijn in de vijverhofstraat 10.

Eurotrash United is de plek in Rotterdam waar bier, kunst en muziek samen tot leven komen. Deze driehoeksverhouding vormt al het goede in het leven. Met 21 tappunten, kunst van vloer tot plafond, lekkere muziek en een vol concertprogramma kan iedereen zich thuisvoelen bij Eurotrash. Hier komen kunstenaars, vrije geesten, bierliefhebbers en nog meer verschillende nieuwsgierige mensen.

Om even terug te komen op het Warbyfest. Op dit feest wordt¬†’s Nederlands leukste drummer, Ed Warby, 50! Een feit dat we niet zomaar voorbij mogen laten gaan.

Twee bands komen het feest compleet maken, Eternal Mortification is een jonge band met een old school death metal sound en Gorefunest – Gorefest Tribute neemt ons mee naar dynamo 1993 met een denderende tribute show.

Dit wordt een feestje dat je niet wilt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *