Broodrooster - MyNight

Feest van de week #61: Broodrooster

Geplaatst op Geplaatst in Feest van de week

Het is ongelofelijk maar waar; de 20ste editie van Broodroosterfeest staat op de planning! Zaterdag 24 maart komen ze weer samen voor een heugelijke jubileumviering in de Cruise Terminal Rotterdam. En zoals je van Broodrooster gewend bent, pakken ze GROOTS uit.

Dansen met je vrienden en vrienden van vrienden is en blijft het motto van Broodrooster. En dat kan bij hen, samen onder het genot van de beste housemuziek en meest prachtige aankleding dansen in één van de mooiste locaties van Nederland. En zoals het ernaar uitziet, zijn ze nog lang niet klaar!

De afgelopen edities stonden allemaal in het teken van een wereldstad maar vanaf nu gaan ze het over een iets andere boeg gooien. De 20ste editie van Broodroosterfeest somt alles op wat je de afgelopen jaren voorbij hebt zien komen, en meer! Qua productie en aankleding gaan ze helemaal ‘over the top’ en beloven ze dat je jouw ogen uitkijkt als nooit tevoren….

Natuurlijk kun je weer dansen in drie verschillende dance rooms op de beats van fenomenale (inter)nationale DJ’s. Zo heeft Broodrooster in de grote zaal house music, in de tweede zaal tech/techhouse en in de derde zaal disco – all night long. Beleef Broodrooster intenser dan ooit te voren met topentertainment, fantastische danseressen, smaakvolle cocktails & gins, een foodbar met heerlijke gerechtjes, spectaculaire lichtshows en verrassende give aways!

Line Up

Main Room:
– Funkerman
– ROOG
– DJ Jose
– Paul Reynolds
– GUS
Hosted By:
– MC GEE

Tech Room:
– Lucien Foort (Official) (4HR set)
– Paul Sparkes
– DENNOISE

Disco Room:
– Paul Reynolds
– Scott Gray

Voor kaartjes check: https://tibbaa.com/broodrooster

Wil je binnenkort samen met MyNight de uitgaanswereld gaan veroveren? Lees meer en meld je aan: http://mynight.nl/early-partyprogram/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *