Oranjebitter - MyNight - bokaal

Feest van de week #62: Pre-borrel XXL Oranjebitter 10 jaar – Bokaal

Geplaatst op Geplaatst in Feest van de week

Bokaal is van de partners van MyNight en daar zijn wij maar al te trots mee. Bokaal is een levendig stadscafé of het nou maandag of zaterdag avond is. Liggend in het nieuwe hart van Rotterdam. Bij binnenkomst bij Bokaal verassen de hoge tafels met robuuste barkrukken je enorm. Het interieur van Bokaal doet denken aan een ouderwets goede bruine kroeg, maar met een moderne inslag. Veel steigerhout, stoelen met bruin lederen zittingen en stoere barkrukken zorgen voor een robuuste uitstraling. De bar staat centraal in het midden van de zaak.

Op de kaart staan 9 tapbieren en in totaal meer dan 90 soorten bier. En voor wie niet van bier houdt, zijn er ook 15 wijnen (al is er, met al die soorten blond, fruitig, Weiz, amber of donker bier, voor elk wat wils, dus bestel gewoon een biertje).

Bokaal is altijd in voor een feestje en daarom wordt er 30 maart een pre-borrel georganiseerd om alvast in de stemming te komen voor Oranjebitter XXL! Kunnen jullie dus ook niet wachten tot 30 april? Wij ook niet, daarom is er traditiegetrouw een pre-borrel en dit jaar een XXL variant (dat is best groot)!
Op 30 maart keren we terug op de plek waar het 10 jaar geleden allemaal is begonnen: de Pannekoekstraat (Bokaal)! Denk lekkere muziek, denk hardcopy tickets kopen, denk veel bier 🍻, denk Oranjebitter-mini, en dat voor nop!

Tijdens de pre-borrel zal Bokaal normale hardcopy tickets verkopen. Daarbij krijg je van hun een goudgele rakker. Bokaal heeft een beperkte oplage, dus wees er snel bij als je zo’n mooie hardcopy variant bove je bed wilt kunnen hangen.

Wil je of kan niet je komen? Geen paniek je kan ook kaarten kopen voor het Oranjebitter feest op https://oranjebitter.stager.nl/web/tickets/193618

Vrijdag 30 maart vanaf 17:00 uur @ Bokaal 🍻

LINE-UP:
– Boys Keep Swingin
– Jeff Toujours

Wil je binnenkort samen met MyNight de uitgaanswereld gaan veroveren? Lees meer en meld je aan:
http://mynight.nl/early-partyprogram/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *